WORKSHOPS

Een dans workshop is een perfecte manier om uw event te verrijken met een element van ontspanning en entertainment. Voor verjaardagen, vrijgezellenfeesten, bruiloften, maar ook teambuilding en zakelijke events maken wij een workshop op maat voor u.

De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt, daarom vindt u hieronder alvast een aantal punten om u te helpen een keuze te maken.

Via het onderstaand formulier kunt u een offerte aanvragen. We nemen graag contact met u op om de details af te stemmen en u te adviseren bij vragen.

Welke danstijl mag het zijn?

Maakt niet uit voor welke dansstijl u kiest - Salsa, Bachata, Merengue, Kizomba of een mix hiervan - we passen de workshop aan uw wensen aan.

10 of 500 deelnemers

Gaat het om een klein aantal deelnemers of juist om een groot event met veel deelnemers? We houden hiermee rekening en kunnen indien gewenst ook een team sturen om uw workshop perfect te laten verlopen.

EIGEN LOCATIE?

Wilt u de workshop plaats laten vinden op een eigen locatie? Of bent u juist op zoek naar een locatie? De workshops kunnen ook verzorgd worden in onze danszalen in Rotterdam of Capelle a/d IJssel.

GELUIDSAPPARATUUR

Beschikt u over eigen geluidsapparatuur waarop wij onze muziek en headset aan kunnen sluiten voor de workshop? Zo niet, kunt u ook geluidsapparatuur voor de workshop bij ons huren.

MEER DAN ALLEEN DANSLESSEN

ONZE DOCENTEN

ONZE DOCENTEN

Ons ervaren en enthousiast team van docenten en assistenten helpt jou erbij om met plezier aan jouw dansvaardigheden te werken. Persoonlijke tips en feedback en een gestructureerde manier van lesgeven in een relaxte sfeer staan bij ons
en een gestructureerde manier van lesgeven in een relaxte sfeer staan bij ons

DANSAVONDEN

DANSAVONDEN

“Why walk when you can dance?”
Juist door heel veel te dansmeters te maken boek je het meeste vooruitgang in combinatie met jouw danslessen. Kom voor een gezelllig avondje uit langs bij onze maandelijkse dansavond ‘LatinLicious’ – voor cursisten en niet-cursisten een van de leukste feesten in Rotterdam.

BOOTCAMPS

BOOTCAMPS

Wil je in een korte tijd intensief werken aan je dansvaardigheden? Of heb je geen tijd om elke week les te volgen? Kies dan voor een van onze bootcamps waar je op 1 dag meerdere uren les krijgt. We geven bootcamps in verschillende dansstijlen en op verschillende niveaus zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

X