Dit is nog interessant om te weten!

Vragen en antwoorden

Wanneer vinden er proeflessen plaats?

We bieden regelmatig proeflessen aan, meestal voor elk lesblok van 4 weken. Kijk voor het exacte datum op de proeflessen pagina.

Ik heb de gratis proeflessen gemist, kan ik nog een extra proefles nemen?

Indien je de gratis proeflessen hebt gemist, dan kan je tijdens de lopende cursus een enkele les volgen tegen betaling. Mocht je het leuk vinden en verder willen met de cursus, dan ontvang je het bedrag van de enkele les als korting op je cursusgeld.

Kan ik me ook inschrijven als ik geen danspartner heb?

Ja, ook zonder danspartner kan je aan onze danslessen en bootcamps deelnemen. We streven ernaar om de verhouding van mannen en vrouwen tijdens de les zo goed mogelijk in balans te houden zodat iedereen zo veel mogelijk kan oefenen.

Waarom wordt er in de lessen van partner gewisseld?

Bij het dansen is het belangrijk dat mannen goed leren leiden en vrouwen goed leren volgen. Als je tijdens de lessen ook met andere danspartners danst word je steeds beter in je reactie op je partner. Want elke man leidt anders en elke vrouw volgt anders. Mocht je samen met je eigen danspartner niet willen wisselen, geef dat dan aan de docent aan.

Welke kleding en schoeisel moet ik tijdens de les dragen?

Je kunt het beste kleding dragen waarin je je comfortabel voelt en vrij kunt bewegen. We raden aan om schoenen met leren of harde rubberen zool te dragen zodat je gemakkelijk kunt draaien op de houten dansvloer.
Als vrouw hoef je niet per se hakken te dragen, alleen als je je comfortabel erbij voelt.

Ik ga een les missen, wat moet ik doen?

Geef zo vroeg moegelijk maar uiterlijk om 16.00 uur op de dag van de desbetreffende les door dat je niet aanwezig kunt zijn. Dit kan je aan de docent doorgeven (voorkeur via Whatapp) of mailen naar dansles@mambomike.nl. Alleen dan heb je het recht om de gemiste les in te halen (zie volgende vraag).

Kan ik een gemiste les inhalen?

Ja, mits je uiterlijk om 16.00 uur voor de les die je zult missen afmeldt. In dat geval kan je de gemiste les inhalen gedurende dezelfde lesperiode van je cursus. Inhalen kan alleen in een cursusperiode waarvoor je staat ingeschreven. Dit kan op - indien beschikbaar - hetzelfde of een lager niveau en in overleg met de docent.

Waarom moet ik me af- of aanmelden als ik een les ga missen/inhalen?

Voor jou en alle medecursisten proberen we elke les een danspartner beschikbaar te hebben. Dit lukt alleen als we weten of je wel of niet komt. Daarom vragen we je om af- of aan te melden zodat je medecursisten niet zonder danspartner in de les staan.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt het bedrag voor begin van een cursus of bootcamp overmaken op rekening NL61 RABO 0362 1484 57 t.n.v. Michael MD. Of je kunt contant betalen voor begin van de 1e les. Er is geen mogelijkheid om te pinnen.

Waarom zijn er verschillende bootcamp prijzen?

We hebben per bootamp een beperkt aantal plekken beschikbaar. Een bootcamp gaat door bij voldoende animo, hoe eerder wij dat weten hoe beter.

Regular: De regular prijs is het normale tarief voor deelname aan de bootcamp.
Early Bird: Indien je je vroegtijdig aanmeldt en betaalt hebben wij ook vroegtijdig inzicht of er voldoende deelnemers zijn voor de bootcamp. Hiervoor geven wij klanten korting in vorm van een early bird tarief.
Late Bird: Aan een late aanmelding is voor ons meer werk verbonden, vandaar dat we hiervoor de late bird prijs hanteren.

Kan ik mijn geld terugkrijgen als ik mijn cursus/bootcamp wil annuleren?

Bij annulering tot 48 uur voor aanvang van de cursus/bootcamp brengen we €15,- administratiekosten in rekening. Bij annulering korter dan 48 uur voor aanvang van de cursus/bootcamp wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

X