danslessen-salsa

SALSA

Salsa is een heel populaire dans met Latijn Amerikaanse oorsprong, die je inmiddels nagenoeg overal op de hele wereld kunt dansen. Zo zijn er in de loop van de tijd ook verschillende Salsa stijlen ontstaan. Hiervan is de ‘New York Style’ – ook wel bekend als ‘Mambo On2’ – een van de meest populaire. Al onze Salsa lessen worden gegeven in de Salsa New York Style.

Onze lesniveaus Salsa
Beginners: met 3 subniveaus Beginners 1, 2 & 3
Improvers: met 4 subniveaus Improvers 0, 1, 2, & 3
Intermediate: met 3 subniveaus Intermediate 0, 1, 2 & 3
Advanced

Twijfel je over het niveau waar je het beste kunt instromen? Neem dan CONTACT met ons op of kom langs tijdens onze GRATIS PROEFLESSEN. We adviseren je graag!

4 CURSUSBLOKKEN PER JAAR

Je kunt bij ons het hele jaar lang Salsa lessen volgen, onze cursusblokken beginnen in februari, april, september en november. Ook in de zomer hoef je niet stil te staan. Onze 4-weekse zomercursussen met focus op speciale thema's zijn erg populair.

12 LESNIVEAUS

We hanteren 4 hoofd niveaus: BEGINNERS - IMPROVERS - INTERMEDIATE - ADVANCED. Elk hoofd niveau heeft weer subniveaus, waarin je op basis van een gestructureerd lesprogramma door kunt groeien naar het volgende niveau.

75 MINUTEN LES

Onze reguliere Salsa cursussen bestaan uit 8 lessen van 75 minuten. We hebben vanuit ervaring gemerkt dat een les van 75 minuten een positief effect heeft op het je eigen maken van de nieuwe lesstof.

MET EN ZONDER PARTNER

Je kunt je bij ons met en zonder danspartner aanmelden. We streven altijd naar een evenwichtige verhouding van mannen en vrouwen in de les te zodat iedereen zoveel mogelijk kan oefenen.

ONZE SALSA LESSEN…

… kan je het beste beoordelen als je ze hebt meegegmaakt.

Je bent altijd welkom tijdens onze gratis proeflessen. Wil je liever snel aan de slag, dan kan je ook een losse les tijdens de lopende cursussen nemen. Lijkt het je wat, dan kan je bij ons te allen tijde instromen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer dan alleen danslessen

ONZE DOCENTEN

ONZE DOCENTEN

Ons ervaren en enthousiast team van docenten en assistenten helpt jou erbij om met plezier aan jouw dansvaardigheden te werken. In een ontspannen sfeer kan je door middel van persoonlijke tips en een gestructureerde manier van lesgeven steeds verder groeien. Heb jij vragen? Laat het dan aan onze docenten weten.

DANSAVONDEN

DANSAVONDEN

“Why walk when you can dance?”
Juist door heel veel te dansmeters te maken boek je het meeste vooruitgang in combinatie met jouw danslessen. Kom voor een gezellig avondje uit langs bij onze maandelijkse dansavond ‘LatinLicious’ – voor cursisten en niet-cursisten een van de leukste feesten in Rotterdam.

BOOTCAMPS

BOOTCAMPS

Wil je in een korte tijd intensief werken aan je dansvaardigheden? Of heb je geen tijd om elke week les te volgen? Kies dan voor een van onze bootcamps waar je op 1 dag meerdere uren les krijgt. We geven bootcamps in verschillende dansstijlen en op verschillende niveaus zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

X