danslessen-salsa

SALSA

Salsa is een heel populaire dans met Latijn Amerikaanse oorsprong, die je inmiddels nagenoeg overal op de hele wereld kunt dansen. Zo zijn er in de loop van de tijd ook verschillende stijlen ontstaan. Hiervan is de ‘New York Style’ – ook wel bekend als ‘Mambo On2’ – een van de meest populaire. De meeste van onze Salsa lessen worden gegeven in de Salsa New York Style.


Onze Salsa cursusniveau’s

Lees hieronder een omschrijving van onze cursussen en niveau’s. Twijfel je over het niveau waar je het beste kunt instromen? Neem dan CONTACT met ons op, we adviseren je graag! Kijk hier naar het meest actuele LESROOSTER.

Absolutely Salsa!
Je wilt graag Salsa leren dansen. Je hebt eerder geen (Salsa) dansles gevolgd of hebt minder dan 5 uur instructie gehad. Tijdens deze cursus leer je dan ook alleen Salsa.

Salsa & Bachata
Je wilt graag Salsa en Bachata leren dansen en hebt weinig tot geen ervaring in beide dansstijlen. Tijdens de cursus leer je dan ook basistechnieken en pasjes in zowel Salsa als Bachata.

Dancefloor: Techniques & Skills
Je hebt al eens wat Salsa danslessen gehad en bent bekend met Bachata en Merengue. Je kan de basisbewegingen en technieken en je wilt je graag verder ontwikkelen.

Salsa NY Style: Techniques & Flow
Je hebt minimaal 30 uur aan Salsa danslessen gehad. Je wilt graag Salsa NY Style leren en/ of je techniek verbeteren en je repertoire verder uitbreiden. De ‘flow’ van het dansen ‘ op 2’ spreekt je aan.

Salsa NY Style: Beyond The Mambo
Je danst complexere figuren en voetenwerk maatvast en zonder moeite. Pachanga, Cha Cha Cha  en musicality zijn elementen die je erg aanspreken en die je wilt beheersen.

Salsa L.A. Style On1
Je bent op intermediate niveau bekend met de meeste Salsa technieken en beheerst al wat figuren en voetenwerk. In deze cursus kan je werken aan je timing, technieken, figuren juist in de Salsa L.A. Style On1.

4-WEEKSE CURSUSSEN

Je kunt bij ons het hele jaar lang Salsa lessen volgen, we bieden cursusblokken aan van 4 weken dus je kunt elke 4 weken beginnen met een cursus. Ook in de zomer hoef je niet stil te staan. Onze 4-weekse zomercursussen of bootcamps met focus op speciale thema's zijn erg populair.

VERSCHILLENDE LESNIVEAUS

We hanteren verschillende lesniveau's van beginners tot gevorderden. In elk lesniveau leer je op basis van een gestructureerd lesprogramma waarmee je door kunt groeien naar het volgende niveau.

75 MINUTEN LES

Onze reguliere Salsa cursussen bestaan uit 4 lessen van 75 minuten. We hebben vanuit ervaring gemerkt dat een les van 75 minuten een positief effect heeft op het je eigen maken van de nieuwe lesstof.

MET EN ZONDER PARTNER

Je kunt je bij ons met en zonder danspartner aanmelden. We streven altijd naar een evenwichtige verhouding van mannen en vrouwen in de les te zodat iedereen zoveel mogelijk kan oefenen.

ONZE SALSA LESSEN…

… kan je het beste beoordelen als je ze hebt meegegmaakt.

Je bent altijd welkom tijdens onze proeflessen. Wil je liever snel aan de slag, dan kan je ook een losse les tijdens de lopende cursussen nemen. Lijkt het je wat, dan kan je bij ons te allen tijde instromen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer dan alleen danslessen

ONZE DOCENTEN

ONZE DOCENTEN

Ons ervaren en enthousiast team van docenten en assistenten helpt jou erbij om met plezier aan jouw dansvaardigheden te werken. In een ontspannen sfeer kan je door middel van persoonlijke tips en een gestructureerde manier van lesgeven steeds verder groeien. Heb jij vragen? Laat het dan aan onze docenten weten.

DANSAVONDEN

DANSAVONDEN

“Why walk when you can dance?”
Juist door heel veel te dansmeters te maken boek je het meeste vooruitgang in combinatie met jouw danslessen. Kom voor een gezellig avondje uit langs bij onze maandelijkse dansavond ‘LatinLicious’ – voor cursisten en niet-cursisten een van de leukste feesten in Rotterdam.

BOOTCAMPS

BOOTCAMPS

Wil je in een korte tijd intensief werken aan je dansvaardigheden? Of heb je geen tijd om elke week les te volgen? Kies dan voor een van onze bootcamps waar je op 1 dag meerdere uren les krijgt. We geven bootcamps in verschillende dansstijlen en op verschillende niveaus zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

X