PROEFLESSEN

We kunnen goed begrijpen dat je eerst een kijkje wilt nemen tijdens onze proeflessen voordat je je aanmeldt voor een hele cursus. En dat kan gelijk medere keren per jaar zodat je van tevoren kennis kunt maken met onze docenten, de manier van lesgeven en de sfeer in onze lessen.

I.v.m. de richtlijnen van de overheid omtrent het Corona virus is het belangrijk dat we overzicht hebben over het aantal deelnemers tijdens de proeflessen. Aanmelding voor deelname aan de proefles is dus verplicht!

De kosten voor een proefles(avond) bedragen € 10,- p.p. en moeten vooraf aan de proefles betaald zijn. Hiervoor sturen we je na aanmelding een betaalverzoek per email naar het opgegeven email adres.

Schrijf je je daarna in voor een cursus, dan ontvang je het proefles bedrag als korting op jouw cursusgeld.

De volgende proeflessen vinden plaats op:

Donderdag 11 november – Maassluis
Theater Koningshof, Uiverlaan 20
21.15-22.15 uur Salsa & Bachata
22.15-22.45 uur Kizomba

Woensdag 17 november – Capelle aan den IJssel
Wijkcentrum Schollevaar, Maria Danneels erf 20
19.30-20.30 uur Salsa & Bachata
20.30-21.00 uur Kizomba

Meerde keren per jaar proeflessen

Voorafgaand aan elk cursusblok heb je de kans om deel te nemen aan onze proeflessen. De cursusblokken beginnen in februari, april, september en november.

€ 10,- korting op het cursusgeld

Heb je deelgenomen aan de proeflessen en schrijf je je daarna in voor een cursus? Dan ontvang je het proeflesbedrag als korting op jouw cursusgeld.

PROEFLES GEMIST?

Kon je niet deelnemen aan de proeflessen? Geen probleem, ook na afloop van de proeflessen kan je middels een losse les tijdens de cursus nog proeven of het wat voor je is. Neem via het formulier contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.

MET EN ZONDER PARTNER

Voor de proeflessen hoef je je niet aan te melden met danspartner - net zoals voor onze lessen. Kom gezellig langs en doe mee - vrienden, kennissen, familie, iedereen is welkom!

BEKIJK HET ACTUELE LESROOSTER

X