PROEFLESSEN

We kunnen goed begrijpen dat je eerst een kijkje wilt nemen tijdens onze proeflessen voordat je je aanmeldt voor een hele cursus. En dat kan gelijk medere keren per jaar zodat je van tevoren kennis kunt maken met onze docenten, de manier van lesgeven en de sfeer in onze lessen.

De kosten voor een proefles(avond) bedragen € 10,- p.p. en moeten vooraf aan de proefles betaald zijn. Hiervoor sturen we je na aanmelding een betaalverzoek per email naar het opgegeven email adres.

Schrijf je je daarna in voor een cursus in de daaropvolgende cursusperiode, dan ontvang je het proefles bedrag als korting op jouw cursusgeld.

Mocht je onverwacht toch niet naar de proefles kunnen komen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Je kunt dan je deelname doorschuiven naar een volgende proeflesdatum. Annuleringen binnen 48 uur voor de proefles kunnen wij niet restitueren.

De volgende proeflessen vinden plaats op:

Dinsdag 14 mei – Capelle a/d IJssel
Wijkcentrum Schollevaar, Maria Danneels erf 20
21:00-22:00 u Salsa | Bachata | Kizomba

Meerde keren per jaar proeflessen

Voorafgaand aan elk cursusblok heb je de kans om deel te nemen aan onze proeflessen. De cursusblokken beginnen in februari, april, september en november.

€ 10,- korting op het cursusgeld

Heb je deelgenomen aan de proeflessen en schrijf je je daarna in voor een cursus? Dan ontvang je het proeflesbedrag als korting op jouw cursusgeld.

PROEFLES GEMIST?

Kon je niet deelnemen aan de proeflessen? Geen probleem, ook na afloop van de proeflessen kan je middels een losse les tijdens de cursus nog proeven of het wat voor je is. Neem via het formulier contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.

MET EN ZONDER PARTNER

Voor de proeflessen hoef je je niet aan te melden met danspartner - net zoals voor onze lessen. Kom gezellig langs en doe mee - vrienden, kennissen, familie, iedereen is welkom!

BEKIJK HET ACTUELE LESROOSTER

X