PROEFLESSEN

We kunnen goed begrijpen dat je eerst een kijkje wilt nemen tijdens onze proeflessen voordat je je aanmeldt voor een hele cursus. En dat kan – 4 x per jaar zodat je van tevoren kennis kunt maken met onze docenten, de manier van lesgeven en de sfeer in onze lessen.

De volgende proeflessen vinden plaats op:

Onze gratis proeflessen zijn net geweest. We updaten de pagina z.s.m. met nieuwe proefles data in april 2020.

Mocht je toch eerder al willen proeven of het wat voor je is, dan kan dat middels een losse les tijdens de lopende of aankomende cursussen.

Mocht je dan verder willen gaan ontvang je prijs van de losse les als korting op het cursusgeld. Neem hiervoor CONTACT met ons op om de opties af te stemmen.

4x per jaar proeflessen

Voorafgaand aan elk cursusblok heb je de kans om deel te nemen aan onze proeflessen. De cursusblokken beginnen in februari, april, september en november.

€ 15,- vroegboekkorting voor nieuwe cursisten

Ben je een nieuwe cursist aan onze dansschool? Als je je op tijd (tot 10 dagen voor de nieuwe cursusperiode) voor een cursus aanmeldt en betaalt dan kan je gebruik maken van onze vroegboekkorting en bespaar je maar liefst €15,- p.p.!

PROEFLES GEMIST?

Kon je niet deelnemen aan de proeflessen? Geen probleem, ook na afloop van de proeflessen kan je middels een losse les tijdens de cursus nog proeven of het wat voor je is. Neem via het formulier contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.

MET EN ZONDER PARTNER

Voor de proeflessen hoef je je niet aan te melden met danspartner - net zoals voor onze lessen. Kom gezellig langs en doe mee - vrienden, kennissen, familie, iedereen is welkom!

BEKIJK HET ACTUELE LESROOSTER

X