PRIVELESSEN

Wil je extra aandacht besteden aan je dansvaardigheden en snel vooruitgang boeken? Dan zijn privelessen de beste manier om dat te doen. Want een privéles wordt volledig afgestemd op jouw wensen en jouw leerdoel. We helpen je met persoonlijk feedback, tips en oefeningen je dansen te verbeteren.

Je kunt privélessen boeken alleen voor jezelf of samen met een danspartner. Je kunt kiezen voor een enkele les of een hele reeks aan privélessen.

Privélessen zijn uitermate geschikt voor het aanleren van een openingsdans, neem contact met ons op voor de voorwaarden.

Prijzen* (per privéles van 50 minuten):
vanaf € 80,- per persoon
vanaf € 100,- per danskoppel
(voor openingsdansen hanteren we afwijkende prijzen)

* Als cursist aan onze dansschool krijg je €10,- korting op een privéles.

Hoe werkt het?

  1. Je vult onderstaand formulier in en we nemen vervolgens contact met je op om de details af te stemmen (wanneer, waar, wat wil je leren etc.)
  2. Je ontvangt van ons een bevestiging waarin we je om een aanbetaling via overboeking vragen.
  3. Na het voldoen van de aanbetaling is je boeking definitief.
  4. Mocht je toch niet kunnen of de priveles willen verschuiven kan je dat tot uiterlijk 24 uur van tevoren doorgeven via Whatsapp of SMS naar 06-41286319.
  5. Bij niet tijdig doorgeven van wijzigingen wordt de aanbetaling gebruikt om de kosten te dekken. Mochten wij de priveles moeten annuleren, dan ontvang je uiteraard het aanbetaalde bedrag volledig terug.
  6. Na afloop van de priveles kan je het resterende bedrag contant of per betaalverzoek betalen.

JOUW NIVEAU

Ben je beginner en wil snel de basistechnieken onder knie krijgen? Of juist een gevorderd danser en wil je meer uit je dansen halen? Een privéles is afgestemd op jouw niveau en heeft het juiste maat aan uitdaging dat bij jouw danservaring past.

JOUW LEERDOELEN

Jij geeft aan wat jouw leerdoel van de privéles is en wij helpen je erbij om dit doel te bereiken - timing, pasjes, spinning, musicality, styling alles is mogelijk.

OPENINGSDANS

Privélessen kunnen ook heel goed gebruikt worden om een openingsdans voor een bruiloft in te studeren. Of alleen maar om jullie net wat extra danspassen aan te leren om op de speciale dag op de dansvloer te schitteren.

PRIVELES AANVRAGEN

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MEER DAN ALLEEN DANSLESSEN

ONZE DOCENTEN

ONZE DOCENTEN

Ons ervaren en enthousiast team van docenten en assistenten helpt jou erbij om met plezier aan jouw dansvaardigheden te werken. In een ontspannen sfeer kan je door middel van persoonlijke tips en een gestructureerde manier van lesgeven steeds verder groeien. Heb jij vragen? Laat het dan aan onze docenten weten.

DANSAVONDEN

DANSAVONDEN

“Why walk when you can dance?”
Juist door heel veel te dansmeters te maken boek je het meeste vooruitgang in combinatie met jouw danslessen. Kom voor een gezellig avondje uit langs bij onze maandelijkse dansavond ‘LatinLicious’ – voor cursisten en niet-cursisten een van de leukste feesten in Rotterdam.

BOOTCAMPS

BOOTCAMPS

Wil je in een korte tijd intensief werken aan je dansvaardigheden? Of heb je geen tijd om elke week les te volgen? Kies dan voor een van onze bootcamps waar je op 1 dag meerdere uren les krijgt. We geven bootcamps in verschillende dansstijlen en op verschillende niveaus zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

X