PRIVELESSEN

Wil je extra aandacht besteden aan je dansvaardigheden en snel vooruitgang boeken? Dan zijn privelessen de beste manier om dat te doen. Want een privéles wordt volledig afgestemd op jouw wensen en jouw leerdoel. We helpen je met persoonlijk feedback, tips en oefeningen je dansen te verbeteren.

Je kunt privélessen boeken alleen voor jezelf of met een danspartner, 1 les of een hele reeks aan lessen.

Prijzen (per privéles van 1 uur):

vanaf € 60,- per persoon
vanaf € 80,- per danskoppel

Neem via onderstaand formulier contact met ons op, we helpen je graag verder.

JOUW NIVEAU

Ben je beginner en wil snel de basistechnieken onder knie krijgen? Of juist een gevorderd danser en wil je meer uit je dansen halen? Een privéles is afgestemd op jouw niveau en heeft het juiste maat aan uitdaging dat bij jouw danservaring past.

JOUW LEERDOELEN

Jij geeft aan wat jouw leerdoel van de privéles is en wij helpen je erbij om dit doel te bereiken - timing, pasjes, spinning, musicality, styling alles is mogelijk.

OPENINGSDANS

Privélessen kunnen ook heel goed gebruikt worden om een openingsdans voor een bruiloft in te studeren. Of alleen maar om jullie net wat extra danspassen aan te leren om op de speciale dag op de dansvloer te schitteren.

PRIVELES AANVRAGEN

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MEER DAN ALLEEN DANSLESSEN

ONZE DOCENTEN

ONZE DOCENTEN

Ons ervaren en enthousiast team van docenten en assistenten helpt jou erbij om met plezier aan jouw dansvaardigheden te werken. In een ontspannen sfeer kan je door middel van persoonlijke tips en een gestructureerde manier van lesgeven steeds verder groeien. Heb jij vragen? Laat het dan aan onze docenten weten.

DANSAVONDEN

DANSAVONDEN

“Why walk when you can dance?”
Juist door heel veel te dansmeters te maken boek je het meeste vooruitgang in combinatie met jouw danslessen. Kom voor een avondje uit langs bij onze wekelijkse dansavond ‘Thursday’s Latin Quarter’ – voor cursisten en niet-cursisten een van de gezelligste feesten in Rotterdam.

BOOTCAMPS

BOOTCAMPS

Wil je in een korte tijd intensief werken aan je dansvaardigheden? Of heb je geen tijd om elke week les te volgen? Kies dan voor een van onze bootcamps waar je op 1 dag meerdere uren les krijgt. We geven bootcamps in verschillende dansstijlen en op verschillende niveaus zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

X