Cursussen - Privelessen

Prijzen

Salsa / Bachata / Kizomba

Maandcursus: 4 x 75 minuten

Hier kies je om 4 weken lang 1x per week les te volgen van 75 min. Maak je keuze uit verschillende dansstijlen en -niveau's. Deelname is met en zonder partner mogelijk.

€ 70,-
Inschrijven
  • KORTING OP EEN EXTRA CURSUS IN EEN ANDERE DANSSTIJL: €10,-
  • LOSSE LES: €22,- P.P.

Salsa / Bachata / Kizomba

Maandcursus: 2x per week

Wil je sneller vooruitgang boeken? Kies dan voor 2 x 75 min les/week gedurende 4 weken in dezelfde dansstijl op hetzelfde of een lager niveau. Deelname is met of zonder danspartner mogelijk.

€ 105,-
Inschrijven
  • KORTING OP EEN EXTRA CURSUS IN EEN ANDERE DANSSTIJL: €10,-
  • Losse les: €22,- p.p.

Salsa / Bachata / Kizomba

Maandcursus onbeperkt

Wil je onbeperkt les volgen in alle dansstijlen op jouw niveau (of lager), kies dan voor de optie 'onbeperkt'. Deelname is met en zonder partner mogelijk.

€ 185,-
Inschrijven
  • Registratie per gekozen cursus is verplicht i.v.m. man/vrouw verhouding.

Maatwerk voor jou

PRIVELESSEN - 1:1 OF 1:2

Je kunt een priveles boeken voor jezelf of als danskoppel in alle dansstijlen die we aanbieden. Een priveles wordt volledig afgestemd op jouw wensen en jouw leerdoel. We gaan uit van 50 min per les, langer of vaker kan uiteraard ook. Ook leuk om als kado te geven!

€ 80,-
MEER INFO
  • PER DANSPAAR: €100,-
  • TOESLAG ZA/ZO: €15,-/UUR
  • CURSISTEN: €10,- korting/priveles
  • IDEAAL VOOR OPENINGSDANSEN (AFWIJKEND TARIEF)

Hoe kan ik betalen?

Betalen met betaalverzoek

Met de bevestigingsmail voor een cursus of bootcamp ontvang je van ons gelijk ook een betaallink. Hiermee kan je via iDeal het bedrag overmaken en staat het bedrag binnen enkele minuten op onze rekening.
Ook tijdens de proeflessen of voor begin van een cursus of bootcamp kan je via betaalverzoek het cursusgeld ter plekke voldoen.

Betalen per overboeking

Het lesgeld kan overgemaakt worden op rekening NL61 RABO 0362 1484 57 t.n.v. Michael MD te Capelle aan den IJssel. Geef hierbij a.u.b. aan voor welke cursus/bootcamp de betaling bestemd is.

Contant betalen

Contante betaling is mogelijk tijdens de proeflessen of voor begin van de cursus/bootcamp. Let op: je aanmelding is niet voltooid zolang de betaling niet voldaan is. Indien het maximaal aantal deelnemers van een cursus/bootcamp is bereikt en jij hebt de betaling nog niet voldaan kan het zijn dat je plek vervalt.

X