Online danslessen Salsa Bachata

Online danslessen

Doe  mee aan onze online danslessen – gewoon vanuit je woonkamer! Zo blijf je in beweging en houd je je dansvaardigheden op pijl!

We bieden op verschillende niveaus zowel live lessen aan via zoom.us als ook exclusieve instructie video’s via ons YouTube kanaal

  • De live danslessen vinden plaats op een bepaald niveau en dag/tijdstip, kijk hiervoor op ons LESROOSTER . De live lessen zijn uitermate geschikt als je GEEN DANSPARTNER hebt. Komt de dag/tijdstip niet uit of mis je een les? We sturen je de video van de gemiste les(sen) toe.
  • Wil je liever op je eigen tijd les volgen, schrijf je dan in voor de instructie video’s op ons YouTube kanaal. Hiervoor hanteren we dezelfde niveau benaming als voor de ‘live’ lessen. Deze video’s bestaan voornamelijk uit partnering en voetenwerk en zijn dus uitermate geschikt om MET DANSPARTNER te volgen. Klik HIER voor een indruk van een instructie video les.


Cursusaanbod Online ‘Live’ danslessen

Kijk op ons LESROOSTER welke online ‘live’ cursussen we aanbieden, op welke dag en tijdstip. Hier vind je ook een omschrijving van het niveau en wat je per cursus kun verwachten.


Cursus pakketten

Beslis zelf hoe ‘intensief’ je aan de slag wilt, of je voor partnering kiest in onze instructie video’s of gezellig met anderen aan de live danslessen deel wilt nemen.
En voor de fanatiekelingen onder jullie bestaat er ook de mogelijkheid om onbeperkt les te volgen. Bekijk HIER de verschillende pakketten en kosten.


Hoe kan je je aanmelden?

Kies in het INSCHRIJFFORMULIER voor de optie ‘Online danslessen’ en daarna de dansstijl waarin je les wilt volgen.
Maak daarna de keuze voor de cursus die je wilt volgen in combinatie met het cursus pakket (zie onze prijzen pagina). Je vindt achter de cursus een letter die staat voor het cursus pakket:

‘Live’ pakket (L) / ‘Video’ pakket (V) / Premium pakket (P) / Premium ‘Unlimited’ pakket

 

Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op:
Email: dansles@mambomike.nl
Phone: +31-(0)6-41286319

Related Post