Kizomba

Kizomba is van oorsprong een Afrikaanse (Angolese) dans, die een aantal jaar geleden naar Nederland overgewaaid is en steeds meer aan populariteit gewonnen heeft. Inmiddels hebben zich binnen de Kizomba verschillende stijlen ontwikkeld, zoals Kizomba Traditional en Urban Kizomba. Bij ons leer je beide stijlen voor zowel een goede basis techniek als een uitgebreid repertoire.

LES NIVEAUS

Je leert bij ons Kizomba op basis van een gestructureerd programma met genoeg ruimte voor oefening:
Kizomba Fundamentals - je hebt 0-30 uur aan lessen gevolgd
Kizomba Essentials - je hebt minimaal 30 uur aan lessen gevolgd
Kizomba Fusion - je hebt minimaal 60 uur aan lessen gevolgd

MET EN ZONDER PARTNER

Je kunt je bij ons met en zonder danspartner aanmelden. We streven altijd naar een evenwichtige verhouding van mannen en vrouwen in de les te zodat iedereen zoveel mogelijk kan oefenen.

KIZOMBA BOOTCAMPS

We bieden regelmatig Kizomba bootcamps aan waar je in 1 middag intensief aan je Kizomba dansvaardigheden kunt werken. Handig als je niet elke week aan een cursus kunt deelnemen.
Kijk op onze bootcamp of agenda pagina wanneer de volgende bootcamp plaats vindt of neem contact met ons op.

ONZE KIZOMBA LESSEN…

… kan je het beste beoordelen als je ze hebt meegegmaakt.

Je bent altijd welkom tijdens onze proeflessen. Wil jij liever snel aan de slag, dan kan je ook een losse les tijdens de lopende cursussen nemen. Lijkt het je wat, dan kan je bij ons te allen tijde instromen.

Neem contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken.

MEER DAN ALLEEN DANSLESSEN

ONZE DOCENTEN

ONZE DOCENTEN

Ons ervaren en enthousiast team van docenten en assistenten helpt jou erbij om met plezier aan jouw dansvaardigheden te werken. In een ontspannen sfeer kan je door middel van persoonlijke tips en een gestructureerde manier van lesgeven steeds verder groeien. Heb jij vragen? Laat het dan aan onze docenten weten.

DANSAVONDEN

DANSAVONDEN

“Why walk when you can dance?”
Juist door heel veel te dansmeters te maken boek je het meeste vooruitgang in combinatie met jouw danslessen. Kom voor een gezellig avondje uit langs bij onze maandelijkse dansavond ‘LatinLicious’ – voor cursisten en niet-cursisten een van de leukste feesten in Rotterdam.

BOOTCAMPS

BOOTCAMPS

Wil je in een korte tijd intensief werken aan je dansvaardigheden? Of heb je geen tijd om elke week les te volgen? Kies dan voor een van onze bootcamps waar je op 1 dag meerdere uren les krijgt. We geven bootcamps in verschillende dansstijlen en op verschillende niveaus zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

X