Geeft les in : Kizomba, Salsa
Danservaring : 12 jaar

Tabitha danst al jaren met veel plezier. In de les uit zich dit in haar enthousiasme en de gezelligheid die ze met zich meebrengt. Salsa, Kizomba of Bachata… met haar soepele heupbewegingen kleedt ze elke dans graag aan.


Warning: Illegal string offset 'key_title' in /home/itnesse7/public_html/mambomike.nl/wp-content/themes/athlete-child/iw_courses/teacher.php on line 162
Training Experience
a

Warning: Illegal string offset 'key_value' in /home/itnesse7/public_html/mambomike.nl/wp-content/themes/athlete-child/iw_courses/teacher.php on line 186
a

Meet the other trainers

Maak kennis met onze andere docenten

Melanie is van nature een vrolijke en spontane meid. Met haar leergierigheid, enthousiasme en sierlijkheid is Melanie al 3 jaar te vinden op menig dansvloer en draagt ze vol gedrevenheid haar passie over.
    Salsa, Bachata of Kizomba, Michelle danst elke stijl met volle passie. Met haar rust, geduld en natuurlijk haar Brabantse gezelligheid zorgt ze ervoor dat iedereen plezier heeft tijdens de danslessen.
      Michael is oprichter en hoofddocent van Salsadansschool MamboMike. Hij danst met hart en ziel en is een van de beste docenten in de Latin dance scene. Met zijn enthousiasme en duidelijkheid kan hij iedereen leren dansen.