Geeft les in : Salsa, Kizomba, Bachata
Danservaring : sinds 1999

Michael is oprichter en hoofddocent van Dansschool MamboMike. Hij danst met hart en ziel en is een van de beste docenten in de Latin dance scene. Met zijn enthousiasme en duidelijkheid kan hij iedereen leren dansen.

Training Experience
Mijn danservaring:
Ik ben een veelzijdige danser, gezellig, relaxed en spontaan. In mijn dansstijl kan je de duidelijk de invloeden van mijn dansachtergrond in Mambo, Latin Jazz, Jazz-Fusion, Afrikaanse dans, Afro-Cuban, Rumba, Tap Dance en Streetdance terug vinden. Ik beheers en doceer diverse Latin dansstijlen zoals Salsa New York Style (Mambo On 2), Salsa L.A. Style, Bachata en Kizomba.

Meet Other Trainers

Working from home meant we could vary snack and coffee breaks, change our desks or view, goof off, drink on the job, even spend the day in pajamas

Michiel danst bijna 20 jaar Salsa. Nog altijd even enthousiast als in het begin en vooral op en met de muziek. In de les krijgt iedereen persoonlijke aandacht en aanwijzingen op een enthousiaste en relaxte manier.
    Kim
    Kim is medeoprichter van Dansschool MamboMike. Met veel passie danst ze Salsa, Bachata, Kizomba en andere dansstijlen. Als lerares is haar vrouwelijke, sierlijke en elegante dansstijl kenmerkend voor haar.
      Melanie is van nature een vrolijke en spontane meid. Met haar leergierigheid, enthousiasme en sierlijkheid is Melanie al 3 jaar te vinden op menig dansvloer en draagt ze vol gedrevenheid haar passie over.