Geeft les in : Salsa, Bachata
Danservaring : sinds 2016

Melanie is van nature een vrolijke en spontane meid. Met haar leergierigheid, enthousiasme en sierlijkheid is Melanie al 3 jaar te vinden op menig dansvloer en draagt ze vol gedrevenheid haar passie over.

Training Experience
Mijn danservaring
Als klein meisje hield ik al van dansen. Op mijn 6de levensjaar ben ik begonnen met ballet. Daarna heb ik moderne dans, lyrical, jazz en hiphop gedaan. In 2016 ben ik begonnen met Salsa dansen. De passie om Latin dance te volgen is gekomen doordat vrienden een Salsa dansavond hadden georganiseerd. Ik vond het zo leuk dat ik in 2016 de knoop doorhakte en bij Salsa dansschool MamboMike terecht kwam. Sinds 2017 assisteer ik bij dansschool MamboMike in Salsa en Bachata en dat doe ik met veel plezier! Ik vind het dan ook een voorrecht om voor MamboMike te assisteren en van Mike & Kim te leren/les te krijgen.
Wat ik belangrijk vind

Meet Other Trainers

Working from home meant we could vary snack and coffee breaks, change our desks or view, goof off, drink on the job, even spend the day in pajamas

Michael is oprichter en hoofddocent van Dansschool MamboMike. Hij danst met hart en ziel en is een van de beste docenten in de Latin dance scene. Met zijn enthousiasme en duidelijkheid kan hij iedereen leren dansen.
    Als studenten bij Mambo Mike begonnen en nu met meer dan 10 jaar dans ervaring zijn ze als koppel een voorbeeld dat je met zeer "Hollandse" roots erg ver kunt komen als je maar plezier hebt in wat je doet.
      Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud ullamco laboris nisi ut aliquip