Geeft les in : Salsa, Bachata
Danservaring : sinds 2016

Melanie is van nature een vrolijke en spontane meid. Met haar leergierigheid, enthousiasme en sierlijkheid is Melanie al 3 jaar te vinden op menig dansvloer en draagt ze vol gedrevenheid haar passie over.

Training Experience
Mijn danservaring
Als klein meisje hield ik al van dansen. Op mijn 6de levensjaar ben ik begonnen met ballet. Daarna heb ik moderne dans, lyrical, jazz en hiphop gedaan. In 2016 ben ik begonnen met Salsa dansen. De passie om Latin dance te volgen is gekomen doordat vrienden een Salsa dansavond hadden georganiseerd. Ik vond het zo leuk dat ik in 2016 de knoop doorhakte en bij Salsa dansschool MamboMike terecht kwam. Sinds 2017 assisteer ik bij dansschool MamboMike in Salsa en Bachata en dat doe ik met veel plezier! Ik vind het dan ook een voorrecht om voor MamboMike te assisteren en van Mike & Kim te leren/les te krijgen.
Wat ik belangrijk vind

Meet Other Trainers

Working from home meant we could vary snack and coffee breaks, change our desks or view, goof off, drink on the job, even spend the day in pajamas

Michiel danst bijna 20 jaar Salsa. Nog altijd even enthousiast als in het begin en vooral op en met de muziek. In de les krijgt iedereen persoonlijke aandacht en aanwijzingen op een enthousiaste en relaxte manier.
    Salsa, Bachata of Kizomba, Michelle danst elke stijl met volle passie. Met haar rust, geduld en natuurlijk haar Brabantse gezelligheid zorgt ze ervoor dat iedereen plezier heeft tijdens de danslessen.
      Kim
      Kim is medeoprichter van Dansschool MamboMike. Met veel passie danst ze Salsa, Bachata, Kizomba en andere dansstijlen. Als lerares is haar vrouwelijke, sierlijke en elegante dansstijl kenmerkend voor haar.