Geeft les in : Salsa, Bachata
Danservaring : 3 jaar

Melanie is van nature een vrolijke en spontane meid. Met haar leergierigheid, enthousiasme en sierlijkheid is Melanie al 3 jaar te vinden op menig dansvloer en draagt ze vol gedrevenheid haar passie over.


Warning: Illegal string offset 'key_title' in /home/itnesse7/public_html/mambomike.nl/wp-content/themes/athlete-child/iw_courses/teacher.php on line 162
Training Experience
a

Warning: Illegal string offset 'key_value' in /home/itnesse7/public_html/mambomike.nl/wp-content/themes/athlete-child/iw_courses/teacher.php on line 186
a

Meet the other trainers

Maak kennis met onze andere docenten

Michiel danst bijna 20 jaar Salsa. Nog altijd even enthousiast als in het begin en vooral op en met de muziek. In de les krijgt iedereen persoonlijke aandacht en aanwijzingen op een enthousiaste en relaxte manier.
    Salsa, Bachata of Kizomba, Michelle danst elke stijl met volle passie. Met haar rust, geduld en natuurlijk haar Brabantse gezelligheid zorgt ze ervoor dat iedereen plezier heeft tijdens de danslessen.
      Daphne staat bekend om haar spontaniteit, geduld en enthousiasme. Ze volgt sinds een aantal jaar met veel plezier de Kizomba lessen bij Mike en Tabitha en deelt nu graag haar ervaringen als assistente.