Geeft les in : Salsa, Bachata
Danservaring : sinds 2016

Melanie is van nature een vrolijke en spontane meid. Met haar leergierigheid, enthousiasme en sierlijkheid is Melanie al 3 jaar te vinden op menig dansvloer en draagt ze vol gedrevenheid haar passie over.

Training Experience
Mijn danservaring
Als klein meisje hield ik al van dansen. Op mijn 6de levensjaar ben ik begonnen met ballet. Daarna heb ik moderne dans, lyrical, jazz en hiphop gedaan. In 2016 ben ik begonnen met Salsa dansen. De passie om Latin dance te volgen is gekomen doordat vrienden een Salsa dansavond hadden georganiseerd. Ik vond het zo leuk dat ik in 2016 de knoop doorhakte en bij Salsa dansschool MamboMike terecht kwam. Sinds 2017 assisteer ik bij dansschool MamboMike in Salsa en Bachata en dat doe ik met veel plezier! Ik vind het dan ook een voorrecht om voor MamboMike te assisteren en van Mike & Kim te leren/les te krijgen.
Wat ik belangrijk vind

Meet Other Trainers

Working from home meant we could vary snack and coffee breaks, change our desks or view, goof off, drink on the job, even spend the day in pajamas

Daphne staat bekend om haar spontaniteit, geduld en enthousiasme. Ze volgt sinds een aantal jaar met veel plezier de Kizomba lessen bij Mike en Tabitha en deelt nu graag haar ervaringen als assistente.
    Tabitha danst al jaren met veel plezier. In de les uit zich dit in haar enthousiasme en de gezelligheid die ze met zich meebrengt. Salsa, Kizomba of Bachata, met haar soepele heupbewegingen kleedt ze elke dans aan.
    Michiel danst bijna 20 jaar Salsa. Nog altijd even enthousiast als in het begin en vooral op en met de muziek. In de les krijgt iedereen persoonlijke aandacht en aanwijzingen op een enthousiaste en relaxte manier.