Geeft les in : Salsa, Bachata, Kizomba
Danservaring : sinds 2003

Kim is medeoprichter van Dansschool MamboMike. Met veel passie danst ze Salsa, Bachata, Kizomba en andere dansstijlen. Als lerares is haar vrouwelijke, sierlijke en elegante dansstijl kenmerkend voor haar.

Training Experience
Dat ben ik
Ik zit nooit stil, regel graag van alles, ben betrouwbaar en gefocust. Ik houd van structuur en duidelijkheid (zal wel door mijn Duitse afkomst zijn ;-)). En dat komt ook in mijn manier van lesgeven terug. Maar daarnaast brengt het dansen ook een andere kant in mij naar boven: speels, vrouwelijk, sierlijk maar ook uitgelaten - ik kan bij het dansen al mijn kanten inbrengen en laten zien.
Mijn danservaring
Wat ik belangrijk vind

Meet Other Trainers

Working from home meant we could vary snack and coffee breaks, change our desks or view, goof off, drink on the job, even spend the day in pajamas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud ullamco laboris nisi ut aliquip
    Michael is oprichter en hoofddocent van Dansschool MamboMike. Hij danst met hart en ziel en is een van de beste docenten in de Latin dance scene. Met zijn enthousiasme en duidelijkheid kan hij iedereen leren dansen.
      Als studenten bij Mambo Mike begonnen en nu met meer dan 10 jaar dans ervaring zijn ze als koppel een voorbeeld dat je met zeer "Hollandse" roots erg ver kunt komen als je maar plezier hebt in wat je doet.