Geeft les in : Kizomba
Danservaring : 3 jaar

Daphne staat bekend om haar spontaniteit, geduld en enthousiasme. Ze volgt sinds een aantal jaar met veel plezier de Kizomba lessen bij Mike en Tabitha en deelt nu graag haar ervaringen als assistente.

Training Experience
Dat ben ik
Als kind hield ik al van zingen en dansen en was jaren elk weekend te vinden op verschillende dansvloeren. Van Afrikaanse dans tot dansen op House muziek, zodra ik muziek hoorde was ik in beweging. En dat is zo gebleven. Dankzij het dansen heb ik veel energie en voel ik me goed, wat een positief effect heeft op mijn dagelijks leven, vooral ook in mijn werk als sociaal werker. En dit positieve gevoel deel ik graag ook met anderen als assistente bij de Kizomba.
Mijn danservaring
Wat ik belangrijk vind

Meet Other Trainers

Working from home meant we could vary snack and coffee breaks, change our desks or view, goof off, drink on the job, even spend the day in pajamas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud ullamco laboris nisi ut aliquip
    Als studenten bij Mambo Mike begonnen en nu met meer dan 10 jaar dans ervaring zijn ze als koppel een voorbeeld dat je met zeer "Hollandse" roots erg ver kunt komen als je maar plezier hebt in wat je doet.
      Kim
      Kim is medeoprichter van Dansschool MamboMike. Met veel passie danst ze Salsa, Bachata, Kizomba en andere dansstijlen. Als lerares is haar vrouwelijke, sierlijke en elegante dansstijl kenmerkend voor haar.