Geeft les in : Kizomba
Danservaring : 3 jaar

Daphne staat bekend om haar spontaniteit, geduld en enthousiasme. Ze volgt sinds een aantal jaar met veel plezier de Kizomba lessen bij Mike en Tabitha en deelt nu graag haar ervaringen als assistente.


Warning: Illegal string offset 'key_title' in /home/itnesse7/public_html/mambomike.nl/wp-content/themes/athlete-child/iw_courses/teacher.php on line 162
Training Experience
a

Warning: Illegal string offset 'key_value' in /home/itnesse7/public_html/mambomike.nl/wp-content/themes/athlete-child/iw_courses/teacher.php on line 186
a

Meet the other trainers

Maak kennis met onze andere docenten

Michael is oprichter en hoofddocent van Salsadansschool MamboMike. Hij danst met hart en ziel en is een van de beste docenten in de Latin dance scene. Met zijn enthousiasme en duidelijkheid kan hij iedereen leren dansen.
    Kim
    Kim is medeoprichter van Salsadansschool MamboMike. Met veel passie danst ze al meer dan 15 jaar Salsa, Bachata, Kizomba en andere dansstijlen. Als lerares is haar vrouwelijke, sierlijke en elegante dansstijl kenmerkend voor haar.
      Michiel danst bijna 20 jaar Salsa. Nog altijd even enthousiast als in het begin en vooral op en met de muziek. In de les krijgt iedereen persoonlijke aandacht en aanwijzingen op een enthousiaste en relaxte manier.