Geeft les in : Kizomba
Danservaring : 3 jaar

Daphne staat bekend om haar spontaniteit, geduld en enthousiasme. Ze volgt sinds een aantal jaar met veel plezier de Kizomba lessen bij Mike en Tabitha en deelt nu graag haar ervaringen als assistente.

Training Experience
Dat ben ik
Als kind hield ik al van zingen en dansen en was jaren elk weekend te vinden op verschillende dansvloeren. Van Afrikaanse dans tot dansen op House muziek, zodra ik muziek hoorde was ik in beweging. En dat is zo gebleven. Dankzij het dansen heb ik veel energie en voel ik me goed, wat een positief effect heeft op mijn dagelijks leven, vooral ook in mijn werk als sociaal werker. En dit positieve gevoel deel ik graag ook met anderen als assistente bij de Kizomba.
Mijn danservaring
Wat ik belangrijk vind

Meet Other Trainers

Working from home meant we could vary snack and coffee breaks, change our desks or view, goof off, drink on the job, even spend the day in pajamas

Kim
Kim is medeoprichter van Dansschool MamboMike. Met veel passie danst ze Salsa, Bachata, Kizomba en andere dansstijlen. Als lerares is haar vrouwelijke, sierlijke en elegante dansstijl kenmerkend voor haar.
    Michael is oprichter en hoofddocent van Dansschool MamboMike. Hij danst met hart en ziel en is een van de beste docenten in de Latin dance scene. Met zijn enthousiasme en duidelijkheid kan hij iedereen leren dansen.
      Michiel danst bijna 20 jaar Salsa. Nog altijd even enthousiast als in het begin en vooral op en met de muziek. In de les krijgt iedereen persoonlijke aandacht en aanwijzingen op een enthousiaste en relaxte manier.