Inschrijven

Hieronder kan je je – met of zonder danspartner – inschrijven voor een cursus of bootcamp. Na ontvangst van je inschrijving controleren we of er voldoende plek is. Je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail met meer informatie  waarin ook de prijs en betaalmogelijkheden vermeld staan.

Let op: Mocht je de bevestigingsmail niet hebben ontvangen, kijk dan ook even in je e-mail spam folder.

Je kunt betalen door gebruik te maken van de iDeal betaallink in de bevestigingsmail of door het volledige bedrag over te maken op rekening NL61 RABO 0362 1484 57 t.n.v. Michael MD te Capelle aan den IJssel.

Het cursusgeld dient voldaan te zijn voor aanvang van de cursus. Bij te late betaling brengen wij €15,- administratiekosten in rekening.

Bij annulering tot 48 uur voor aanvang van de cursus/bootcamp brengen we €15,- administratiekosten in rekening. Bij annulering korter dan 48 uur voor aanvang van de cursus/bootcamp wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Indien je contant wilt betalen, geef dat a.u.b. van tevoren aan. We verzoeken je in dat geval 10 minuten voor begin van de 1e les aanwezig bent te zijn om de betaling te voldoen.

Pas nadat je betaling voltooid is is je plek voor jou gereserveerd.

MELD JE HIER AAN

MEER DAN ALLEEN DANSLESSEN

ONZE DOCENTEN

ONZE DOCENTEN

Ons ervaren en enthousiast team van docenten en assistenten helpt jou erbij om met plezier aan jouw dansvaardigheden te werken. In een ontspannen sfeer kan je door middel van persoonlijke tips en een gestructureerde manier van lesgeven steeds verder groeien. Heb jij vragen? Laat het dan aan onze docenten weten.

DANSAVONDEN

DANSAVONDEN

“Why walk when you can dance?”
Juist door heel veel te dansmeters te maken boek je het meeste vooruitgang in combinatie met jouw danslessen. Kom voor een avondje uit langs bij onze wekelijkse dansavond ‘Thursday’s Latin Quarter’ – voor cursisten en niet-cursisten een van de gezelligste feesten in Rotterdam.

BOOTCAMPS

BOOTCAMPS

Wil je in korte tijd en intensief aan de slag gaan met je dansen? Of heb je geen tijd om elke week les te volgen? Kies dan voor een bootcamps waar je op 1 dag meerdere uren les in een dansstijl krijgt. Ook geven we bootcamps op verschillende niveau’s zodat je met en zonder ervaring aan je dansvaardigheden kunt werken.

X