Inschrijven

Hieronder kan je je – met of zonder danspartner – inschrijven voor een cursus of bootcamp. Na ontvangst van je inschrijving controleren we of er voldoende plek is. Je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail waarin de prijs en betaalmogelijkheden vermeld staan.

Je plek wordt gereserveerd tot en met het uiterste datum van betaling dat in de e-mail is aangegeven. Pas nadat je betaling bij ons binnen is, is je plek gegarandeerd.

Je kunt betalen door het volledige bedrag over te maken op rekening NL61 RABO 0362 1484 57 t.n.v. Michael MD te Capelle aan den IJssel. Ook kan je contant betalen tijdens de proeflessen of voor begin van de 1e les van een cursus (let op: pinnen op de locatie is niet mogelijk). Kom dan 15 minuten van tevoren.

MELD JE HIER AAN

MEER DAN ALLEEN DANSLESSEN

ONZE DOCENTEN

ONZE DOCENTEN

Ons ervaren en enthousiast team van docenten en assistenten helpt jou erbij om met plezier aan jouw dansvaardigheden te werken. In een ontspannen sfeer kan je door middel van persoonlijke tips en een gestructureerde manier van lesgeven steeds verder groeien. Heb jij vragen? Laat het dan aan onze docenten weten.

DANSAVONDEN

DANSAVONDEN

“Why walk when you can dance?”
Juist door heel veel te dansmeters te maken boek je het meeste vooruitgang in combinatie met jouw danslessen. Kom voor een avondje uit langs bij onze wekelijkse dansavond ‘Thursday’s Latin Quarter’ – voor cursisten en niet-cursisten een van de gezelligste feesten in Rotterdam.

BOOTCAMPS

BOOTCAMPS

Wil je in korte tijd en intensief aan de slag gaan met je dansen? Of heb je geen tijd om elke week les te volgen? Kies dan voor een bootcamps waar je op 1 dag meerdere uren les in een dansstijl krijgt. Ook geven we bootcamps op verschillende niveau’s zodat je met en zonder ervaring aan je dansvaardigheden kunt werken.

X