Inschrijven

Hieronder kan je je Рmet of zonder danspartner Рinschrijven voor een cursus of bootcamp. Na ontvangst van je inschrijving controleren we of er voldoende plek is. Je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail met meer informatie  waarin ook de prijs en betaalmogelijkheden vermeld staan.

Let op: Mocht je de bevestigingsmail niet hebben ontvangen, kijk dan ook even in je e-mail spam folder.

Je plek wordt gereserveerd tot en met het uiterste datum van betaling dat in de e-mail is aangegeven. Pas nadat je betaling bij ons binnen is, is je plek gegarandeerd.

Je kunt betalen door het volledige bedrag over te maken op rekening NL61 RABO 0362 1484 57 t.n.v. Michael MD te Capelle aan den IJssel. Ook kan je contant betalen tijdens de proeflessen of voor begin van de 1e les van een cursus (let op: pinnen op de locatie is niet mogelijk, wel betalen via Tikkie). Kom dan 15 minuten van tevoren.

Gezondheidscheck RIVM:

Indien een van onderstaande vragen met JA beantwoord wordt, schrijf je dan niet in voor een cursus of annuleer je inschrijving. Voor begin van elke les zullen we onderstaande vragen nogmaals aan je stellen:

  • Had je een of meerdere van de volgende klachten in de afgelopen 24 uur: hoesten, verkoudheidsklachten, verhoging of koorts, benauwdheid , reuk en /of smaakverlies?
  • Heb je op dit moment een huisgenoot met milde klachten en koorts en/of benauwdheid?
  • Heb je het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld met een test?
  • Ben je in quarantaine omdat je:
    – een huisgenoot of nauw contact bent van iemand bij wie het nieuwe corona virus is vastgesteld?
    – bent (terug) gekomen uit een COVID-19-risicogebied?
    – bent gewaarschuwd door Coronamelder-app?

MELD JE HIER AAN

MEER DAN ALLEEN DANSLESSEN

ONZE DOCENTEN

ONZE DOCENTEN

Ons ervaren en enthousiast team van docenten en assistenten helpt jou erbij om met plezier aan jouw dansvaardigheden te werken. In een ontspannen sfeer kan je door middel van persoonlijke tips en een gestructureerde manier van lesgeven steeds verder groeien. Heb jij vragen? Laat het dan aan onze docenten weten.

DANSAVONDEN

DANSAVONDEN

“Why walk when you can dance?”
Juist door heel veel te dansmeters te maken boek je het meeste vooruitgang in combinatie met jouw danslessen. Kom voor een avondje uit langs bij onze wekelijkse dansavond ‘Thursday’s Latin Quarter’ – voor cursisten en niet-cursisten een van de gezelligste feesten in Rotterdam.

BOOTCAMPS

BOOTCAMPS

Wil je in korte tijd en intensief aan de slag gaan met je dansen? Of heb je geen tijd om elke week les te volgen? Kies dan voor een bootcamps waar je op 1 dag meerdere uren les in een dansstijl krijgt. Ook geven we bootcamps op verschillende niveau’s zodat je met en zonder ervaring aan je dansvaardigheden kunt werken.

X