august, 2024

06aug(aug 6)19:3020(aug 20)22:15Bachata Summer Super ClassesTil je Bachata vaardigheden naar een hoger niveau19:30 - 22:15 (20) Maria Danneels erf 20 - Capelle aan den IJssel

Event Details

Ontdek de Bachata Summer Super Classes (SSC)!

Mis deze kans niet om je Bachata moves te verbeteren en een fantastische zomer vol dansplezier te beleven. Onze Bachata Summer Super Classes bieden iets voor iedereen die van Bachata houdt.

De SSC’s zijn intensieve bootcamps van 2,5 uur waarin verschillende thema’s centraal staan. Heb je Bachata kennis en wil je graag een stapje verder gaan met je techniek, repertoire, timing of styling? Onze lessen zijn ontworpen om jouw vaardigheden te verbeteren en je zelfvertrouwen op de dansvloer te vergroten.

Voor Bachata bieden we deze zomer twee afzonderlijke SSC’s aan, die niet op elkaar voortbouwen. Dit betekent dat je flexibel kunt kiezen welke lessen je volgt, zonder dat je de eerste gevolgd hoeft te hebben om aan de tweede deel te nemen.

Bachata Fusion
Voorkennis: ervaring met Bachata
Data: dinsdag 6 augustus 19.30-22.00 uur & 20 augustus 19.45-22.15 uur
Locatie: Wijkcentrum Schollevaar, Maria Danneels erf 20, Capelle a/d IJssel

Waarom meedoen aan de SSC?

Flexibiliteit: Kies de thema’s die jou het meest aanspreken en volg de lessen wanneer het jou uitkomt. Omdat de lessen niet op elkaar voortbouwen, kun je eenvoudig combineren en je eigen schema samenstellen (ook in combinatie met de Salsa of Kizomba SSCs mogelijk).

Verbeter je techniek: Of het nu gaat om voetenwerk, partnerwerk, styling, of muzikaliteit, je krijgt de kans om diep in het onderwerp te duiken en je techniek te verfijnen.

Houd je vaardigheden bij: Door de zomer heen kun je blijven dansen en oefenen. Dit helpt je niet alleen om je huidige vaardigheden bij te houden, maar ook om nieuwe technieken en bewegingen te leren.

Word een betere danser: Onze ervaren instructeurs delen hun passie en expertise om jou te helpen een betere danser te worden. Elke les is een nieuwe kans om te groeien en je dansstijl te ontwikkelen.

Prijzen en mogelijkheden

We hebben een flexibel prijsschema samengesteld om het voor iedereen toegankelijk te maken:

  • 1 SSC: €40,- per persoon
  • 2 SSC’s: €75,- per persoon
  • Elke extra SSC (3e, 4e, etc.): €32,50 per persoon

Maak gebruik van de aanmeldingskorting voor meerdere SSC’s en bespaar op je lessen!

Meld je HIER aan voor onze Bachata Summer Super Classes.

Time

august 6, 2024 19:30 - august 20, 2024 22:15

Location

Wijkcentrum Schollevaar

Maria Danneels erf 20 - Capelle aan den IJssel

Organizer

Salsadansschool MamboMikemail@mambomike.nl; 06-41286319