OVER ONS

Lesgeven is een vak voor zich en hier zijn wij heel goed in. Met passie voor het dansen, veel ervaring, structuur, geduld en een extra portie lol brengen we al meer dan 10 jaar mensen aan het dansen. Of je nou komt voor een avondje uit of om het beste uit je dansvaardigheid te halen, we begeleiden je, geven tips, laten je zien, wat nog meer in je schuilt.

We hebben Salsa dansschool MamboMike opgericht in 2007 en zijn gespecialiseerd op het lesgeven in Salsa New York stijl (On2). Maar net zo belangrijk vinden wij andere Latin stijlen zoals Bachata, Cha Cha Cha en sinds 2012 ook Kizomba. Ook hiervoor kan je bij ons terecht.

Wij zijn ervan overtuigd dat dansen je leven een stuk leuker en gezelliger maakt. En dat onafhanklijk ervan of je talent of danservaring hebt – plezier is meer dan voldoende. Want met de rest gaan wij je helpen.

 

Lesniveaus Salsa
Beginners: met 3 subniveau’s Beginners 1, 2 & 3
Improvers: met 4 subniveau’s Improvers 0, 1, 2, & 3
Intermediate: met 3 subniveau’s Intermediate 0, 1, 2 & 3
Advanced

Lesniveaus Kizomba (Latin Quarter cursussen)
Urban Kizomba 1: 0-20 uur leservaring in Kizomba
Urban Kizomba 2: 20-40 uur leservaring in Kizomba
Kizomba Fusion: meer dan 40 uur leseravring in Kizomba

Lesniveau Bachata
Voor deelname aan de Bachata cursus heb je basiskennis Bachata nodig (basispassen, rechtse & linkse draai)

4 CURSUSBLOKKEN PER JAAR

Je kunt bij ons het hele jaar lang lessen volgen, onze 8-weekse cursusblokken beginnen in februari, april, september en november. Ook in de zomer hoef je niet stil te staan. Onze 4-weekse zomercursussen met focus op speciale thema's zijn erg populair.

LATIN QUARTER KIZOMBA CURSUSSEN

Dit zijn onze 4-weekse Kizomba cursussen op de donderdag met een speciaal concept - eerst lessen en daarna gratis vrijdansen op onze wekelijkse dansavond TLQ voor 1 prijs. Deze cursussen beginnen om de 4 weken opnieuw zodat je snel kunt instromen.

MET EN ZONDER PARTNER

Je kunt je bij ons met en zonder danspartner aanmelden. We streven altijd naar een evenwichtige verhouding van mannen en vrouwen in de les te zodat iedereen zoveel mogelijk kan oefenen.

GESTRUCTUREERD LESPROGRAMMA

Je leert bij ons dansen op basis van een gestructureerd programma met genoeg ruimte voor oefening. Duidelijk, behapbaar en vooral toe te passen in de praktijk - zodat jij snel vooruitgang boekt.

MEER DAN ALLEEN DANSLESSEN

ONZE DOCENTEN

ONZE DOCENTEN

Ons ervaren en enthousiast team van docenten en assistenten helpt jou erbij om met plezier aan jouw dansvaardigheden te werken. Persoonlijke tips en feedback en een gestructureerde manier van lesgeven in een relaxte sfeer staan bij ons
en een gestructureerde manier van lesgeven in een relaxte sfeer staan bij ons

DANSAVONDEN

DANSAVONDEN

“Why walk when you can dance?”
Juist door heel veel te dansmeters te maken boek je het meeste vooruitgang in combinatie met jouw danslessen. Kom voor een avondje uit langs bij onze wekelijkse dansavond ‘Thursday’s Latin Quarter’ – voor cursisten en niet-cursisten een van de gezelligste feesten in Rotterdam.

BOOTCAMPS

BOOTCAMPS

Wil je in een korte tijd intensief werken aan je dansvaardigheden? Of heb je geen tijd om elke week les te volgen? Kies dan voor een van onze bootcamps waar je op 1 dag meerdere uren les krijgt. We geven bootcamps in verschillende dansstijlen en op verschillende niveaus zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

X