Danslessen buiten

We gaan buiten dansen!

De ontwikkelingen m.b.t. de maatregelen omtrent het Corona virus veranderen in hoog tempo. Dit betekent voor ons dat we vanaf nu danslessen ook buiten kunnen aanbieden!

We hebben gekeken naar de verschillende opties om lekker buiten te kunnen dansen. De regels en maatregelen verschillen helaas per gemeente. Bij theater Koningshof te Maassluis hebben we de mogelijkheid om vanaf donderdag 11 juni 2020 te starten op het terras achter het theater. 

Uiteraard moeten we hierbij rekening houden met de weersomstandigheden: bij regen gaan de buiten danslessen niet door en gaan we deze lessen live online verzorgen (via zoom.us). 

Voor de buitenlessen hanteren we de richtlijnen van het RIVM:

  • We houden 1,5 meter afstand van elkaar aan
  • De hygiëneregels van het RIVM dienen in acht te worden genomen.
  • Blijf binnen wanneer je last hebt van verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn en hoesten, verhoging of koorts. 
  • Sport niet samen als je in een risicogroep valt. 

Dit betekent voor ons dat er tijdens de buitenlessen geen partnering behandeld wordt. Maar gelukkig zal ons dat niet weerhouden om lekker te kunnen genieten van opzwepende Salsa, Bachata en Merengue nummers.

De cursussen die we op donderdag buiten geven zijn:

20.00-20.50 uur | Strictly Bachata: Steps, hips & groove (met voorkennis)
21.00-21.50 uur | Dancefloor: Techniques & Skills (vanaf Salsa Beginners 2/3) 


Prijs

Je kunt voor de buiten danslessen kiezen i.c.m. een van onze ONLINE CURSUSPAKKETTEN. We hanteren hierbij een “buitentoeslag “ van € 10,- per cursus.  Je kunt ook deelnemen aan een enkele (losse) les buiten voor de prijs van €14,- per les p.p.


Hoe meld je je aan?

Kies in het INSCHRIJFOFRMULIER voor een van de bovenstaande cursussen i.c.m. het ‘Live’ pakket (L) of ‘Premium’ pakket (P). 

Mocht je aan beide lessen op de donderdag deel willen nemen, kies dan voor het Premium ‘Unlimited’ pakket. Geef in het opmerkingenveld aan dat je voor de ‘buiten dansen’ optie kiest. 

Wil je aan een enkele les meedoen, meld je dan uiterlijk 24 uur van tevoren aan, kies de desbetreffnede cursus en geef in het opmerkingenveld aan dat je een enkele les ‘buiten dansen’ wilt boeken en voor welke datum.

Je ontvangt van ons een bevestiging via e-mail of whatsapp met meer informatie en een betaalverzoek.

Mocht je vragen hebben, neem dan met ons contact op:
Email: dansles@mambomike.nl
Phone: +31-(0)6-41286319

Related Post