Cadeaubon dansles priveles Mambomike

Geef een dansles cadeau

Wil je iemand blij maken met cursus of privéles Salsa, Bachata of Kizomba? Met een cadeaubon geef je je vriend/vriendin, zoon/dochter, ouders of andere dierbaren de mogelijkheid om gezellig te leren dansen – in de vorm van een privéles (solo of als koppel) of als cursus.

Vooral een privéles kan helemaal op de wensen en het niveau van de ontvanger afgestemd worden en in overleg met ons gepland worden wanneer het voor hem/haar uitkomt. Maar uiteraard kan de cadeaubon ook voor een van onze reguliere cursussen of bootcamps gebruikt worden.

Hoe werkt het?

  • Neem contact op via ons contactformulier, email (mail@mambomike.nl), telefoon of WhatsApp (+31641286319) en bespreek met ons wat je in gedachte hebt om cadeau te geven.
  • Vanaf het minimum bedrag van € 35,- kan je het bedrag voor de cadeaubon zelf bepalen*.
  • We maken een cadeaubon – indien gewenst op naam van de ontvanger – en sturen je na ontvangst van de betaling per email de cadeaubon op.
  • De cadeaubon krijgt op de dag van verzending een uitgiftedatum en is vanaf dan 1 jaar geldig*.
  • Je geeft de bon cadeau en de gelukkige ontvanger kan via bovenstaande contactinformatie contact opnemen om het inruilen van de bon te bespreken.

* De cadeaubon kan niet teruggewisseld worden voor geld. Indien het geldigheidsdatum overschreden is, kan de geldigheid van de cadeaubon tegen een kleine vergoeding voor 1 jaar verlengd worden. Mocht de gekozen vorm van dansles het bedrag van de cadeaubon overschrijden kan het restante bedrag door de ontvanger bijbetaald worden.

Related Post