Cadeaubon dansles priveles Mambomike

Geef een dansles kado

Wil je iemand blij maken met een cursus, bootcamp of privéles Salsa, Bachata of Kizomba? Met een kadobon geef je je vriend/vriendin, zoon/dochter, ouders of andere dierbaren de mogelijkheid om gezellig te leren dansen – in de vorm van een bootcamp, een cursus of privéles (solo of als koppel).

Vooral een privéles kan helemaal op de wensen en het niveau van de ontvanger afgestemd worden en in overleg met ons gepland worden wanneer het voor hem/haar uitkomt. Maar uiteraard kan de kadobon ook voor een van onze reguliere cursussen of bootcamps gebruikt worden.

Hoe werkt het?

  • Neem contact op via ons contactformulier, email (mail@mambomike.nl), telefoon of WhatsApp (+31641286319) en bespreek met ons wat je in gedachten hebt om kado te geven.
  • Je kunt een kadobon kopen t.w.v. een reguliere cursus, bootcamp of privéles, kijk voor de prijzen HIER.
  • We maken een kadobon – indien gewenst op naam van de ontvanger – en sturen je na ontvangst van de betaling per email de kadobon op.
  • De kadobon krijgt op de dag van verzending een uitgiftedatum en is vanaf dan 1 jaar geldig*.
  • Je geeft de bon kado en de gelukkige ontvanger kan via bovenstaande contactinformatie contact opnemen om het inruilen van de bon te bespreken.

* De kadobon kan niet teruggewisseld worden voor geld. Indien het geldigheidsdatum overschreden is, kan de geldigheid van de kadobon tegen een kleine vergoeding voor 1 jaar verlengd worden. Mocht de gekozen vorm van dansles het bedrag van de kadobon overschrijden kan het restante bedrag door de ontvanger bijbetaald worden.

Related Post