Bachata lessen

BACHATA

Deze dans – afkomstig van de Dominikaanse Republiek – is zo populair dat hij nagenoeg op elk Salsafeest gedraaid wordt. Een opzwevende en sensuele partnerdans, rijk aan verschillende varianten zoals de Dominicaanse stijl, Bachata Moderna, Bachata Tango, Bachata Sensual. Je leert bij ons een mix van deze stijlen zodat je van hier je eigen gevarieerde dansstijl kunt ontwikkelen.

EEN GOEDE BASIS

... is belangrijk om mee te beginnen. Daarom kan je er bij ons ook voor kiezen om Bachata te leren in een basiscursus in combinatie met Salsa. Hiermee kan je gelijk aan de slag op het volgende feest.

LES NIVEAUS

Je leert bij ons Bachata op basis van een gestructureerd programma met genoeg ruimte voor oefening:
Bachata Fundamentals - je hebt 0-20 uur aan lessen gevolgd
Bachata Essentials - je hebt minimaal 20 uur aan lessen gevolgd
Bachata Fusion - je hebt minimaal 40 uur aan lessen gevolgd

BACHATA BOOTCAMP

Wil je intensief en op 1 dag aan je Bachata repertoire werken? Kies dan een bootcamp waar je binnen een paar uur zowel voetenwerk als partnering in compacte en gestructureerde manier leert.

ONZE BACHATA LESSEN…

… kan je het beste beoordelen als je ze hebt meegegmaakt.

Je bent altijd welkom tijdens onze proeflessen. Wil jij liever snel aan de slag, dan kan je ook een losse les tijdens de lopende cursussen nemen. Lijkt het je wat, dan kan je bij ons te allen tijde instromen.

Neem contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken.

MEER DAN ALLEEN DANSLESSEN

ONZE DOCENTEN

ONZE DOCENTEN

Ons ervaren en enthousiast team van docenten en assistenten helpt jou erbij om met plezier aan jouw dansvaardigheden te werken. In een ontspannen sfeer kan je door middel van persoonlijke tips en een gestructureerde manier van lesgeven steeds verder groeien. Heb jij vragen? Laat het dan aan onze docenten weten.

DANSAVONDEN

DANSAVONDEN

“Why walk when you can dance?”
Juist door heel veel te dansmeters te maken boek je het meeste vooruitgang in combinatie met jouw danslessen. Kom voor een gezellig avondje uit langs bij onze maandelijkse dansavond ‘LatinLicious’ – voor cursisten en niet-cursisten een van de leukste feesten in Rotterdam.

BOOTCAMPS

BOOTCAMPS

Wil je in een korte tijd intensief werken aan je dansvaardigheden? Of heb je geen tijd om elke week les te volgen? Kies dan voor een van onze bootcamps waar je op 1 dag meerdere uren les krijgt. We geven bootcamps in verschillende dansstijlen en op verschillende niveaus zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

X